start

IFRS Symposium 2020

Årets viktigaste konferens för dig som arbetar med koncernredovisning och finansiell rapportering.

22 SEPTEMBER, BONNIERHUSET, STOCKHOLM. 

OM KONFERENSEN

Ingenting är sig likt i Corona-tider. Vi tror att behovet av ny kunskap, inspiration och kontakt med kollegor är extra stort just nu. Därför väljer vi att sänka priset till motsvarande självkostnadspris för årets upplaga av konferensen. Detta i förhoppning att ett så stort antal koncernredovisare som möjligt skall få tillfälle att förkovra sig i ny kunskap och dela idéer och erfarenheter med kollegor.

OM Corona-pandemin omöjliggör att vi träffas på Bonnierhuset den 22 september så arrangeras IFRS Symposium live på webben. Oavsett hur det blir arrangeras konferensen den 22 september.

Välkommen till den elfte upplagan av IFRS Symposium den 22 september 2020 – Sveriges enda oberoende konferens om finansiell rapportering och koncernredovisning. Här får du samtliga relevanta nyheter om IFRS-standarden och andra frågor som är viktiga för den moderna koncernrapporteringsfunktionen. 

Under eftermiddagen väljer du mellan olika fördjupningspass och skapar agendan som är rätt och relevant för dig och ditt företag. Välkommen till IFRS Symposium – konferensen för dig som ansvarar för företagets finansiella rapportering.

Dela erfarenheter med kollegor

Konferensen ger dig samtliga relevanta nyheter inom IFRS-standarden och tar upp intressanta frågeställningar för den moderna koncernrapporteringsfunktionen. Utöver detta är IFRS Symposium ett unikt tillfälle att träffa och dela erfarenheter med ett stort antal kollegor från bolag i liknande situation.

Under de senaste åren har IFRS Symposium varje år lockat cirka 150 koncernredovisningschefer, financial controllers, CFO:s och redovisningsspecialister från bolag som till exempel: Atlas Copco, AssaAbloy, BillerudKorsnäs, Electrolux, Ericsson, Essity, Getinge, Hexagon, Holmen, Hufvudstaden, Husqvarna, ICA, Investor, JM, MTG, NCC, Nordea, Peab, Saab, Sandvik, SEB, Securitas, Skanska, SKF, Telia, Trelleborg, Volvo och många fler.

Arrangeras av 1company.se

1company.se skapar och sprider kunskap om finansiell rapportering, styrning, redovisning och analys.

1company.se är ett nätverk, ett digitalt forum och en think tank för och med personer som vill utveckla sig inom dessa områden. Många i nätverket är business controller, financial controller, redovisningschef eller CFO.

Vi sprider kunskap genom våra årliga konferenser – IFRS Symposium och Verksamhetsstyrning 2.0 – webinars, utbildningar och skräddarsydda möten. Olika slags möten där kunniga personer kommer i kontakt med varandra.

För fullständig information, vänligen besök: www.1company.se